Autoopretning – reparation af skade

Har du brug for autoopretning eller anden reparation af en skade, er det altid rart, hvis du kan komme hurtigt til hos mekanikeren. Så kan bilen hurtigt komme ud at køre igen. Det er især vigtigt, hvis du lever af at køre. Får du repareret din skade hos Auto-Blom, er du altid sikker på at få en tid inden for maksimalt 3 arbejdsdage.

Det er altid surt, hvis der sker en skade på bilen, så den har brug for at komme til autoopretning eller på værksted for at få repareret skaden. Det værste er, at der oftest er ventetid hos mekanikeren. Det sker ikke hos Auto-Blom. Her er du sikker på at kunne få en tid til autoopretning eller reparation af skader på bilen inden for maksimalt 3 arbejdsdage. Så kun du hurtigt komme ud at køre igen.

Auto-Blom kan klare alt i autoopretning og reparation af skader

Hos Auto-Blom kan vi klare alt inden for autoopretning og reparation af skader, uanset om du kører i almindelig personvogn, varevogn, bus eller lastbil. Vi kan også klare alle former for autoopretning på specialopbyggede biler og lastvogne.

Er der brug for hurtig assistance, kan vi rykke ud med vores mobile autoværksted og reparere eller afhjælpe skaden på stedet. Vi har svejseværk og alt nødvendigt værktøj med i det rullende værksted og kan hurtigt skaffe alle nødvendige reservedele fra vores samarbejdspartnere på begge sider af grænsen. Så kan vi få dig videre og finde en tid til at få udbedret skaden helt på vores værksted på et senere tidspunkt.

Så uanset under hvilke omstændigheder du har brug for autoopretning eller opretning af skader på dit køretøj, kan vi hjælpe. Kontakt Auto-Blom ved behov eller allerede i dag.

Sådan vil vi gerne huskes!

Har du brug for hjælp,
er vi hurtigt på pletten
- 24 TIMER I DØGNET

Service og reparation af
ALLE BILMÆRKER
- også inden for
garantiperioden

Højtuddannet personale
servicerer alle vognmærker
- STORE SOM SMÅ

BESTIL TID HOS OS NU
til et professionelt tjek
... vi har det rigtige udstyr


Tinggårdvej 3, Ragebøl
6400 Sønderborg
Telefon 74 48 70 07
info@autoblom.dk

CVR nr. 15478705