Autoværksted med døgnvagt for lastbiler og busser

Et autoværksted med 24/7 døgnvagt er rart at have i baghånden, hvis du kører i stykker. Hos Auto-Blom tilbyder vi 24/7 akuttjeneste og rykker ud med vores mobile værksted, så snart du ringer – uanset tidspunktet. Vi reparerer eller udbedrer skaden akut, så du kan komme videre. Vi kan så eventuelt færdiggøre reparationen med en tid inden for 3 dage på vores autoværksted til lastbil, bus, varevogn og personbil.

Der er ikke meget ved at køre i stykker – uanset hvornår på døgnet det sker. Værst er det, hvis du har last på og skal ud til en kunde – måske inden for et bestemt tidspunkt.

Så er det rart, at kende Auto-Blom. Vores autoværksted har 24/7 døgnvagt med eget mobilt værksted med alt nødvendigt værktøj og udstyr.

24/7 autoværksted for lastbil, bus, varevogn og personbil

Med vores mobilværksted kan vi hurtigt reparere eller udbedre skaden, så du kan komme videre. Mobilværkstedet er udstyret med komplet svejseudstyr og alt, hvad der skal bruges for at reparere eller fremstille nye hydraulikslanger, hvis der er behov for det.

Samtidig har vi oftest de mest almindelige reservedele liggende på lager, eller kan fremskaffe dem inden for kort tid – mod gebyr – fra vores samarbejdspartnere på begge sider af grænsen.

Så er der behov for et autoværksted med døgnvagt – så kontakt Auto-Blom nu!

Sådan vil vi gerne huskes!

Har du brug for hjælp,
er vi hurtigt på pletten
- 24 TIMER I DØGNET

Service og reparation af
ALLE BILMÆRKER
- også inden for
garantiperioden

Højtuddannet personale
servicerer alle vognmærker
- STORE SOM SMÅ

BESTIL TID HOS OS NU
til et professionelt tjek
... vi har det rigtige udstyr


Tinggårdvej 3, Ragebøl
6400 Sønderborg
Telefon 74 48 70 07
info@autoblom.dk

CVR nr. 15478705