Service og reparation af personbiler

Brug for et autoværksted – så kontakt Auto-Blom

Har du brug for et autoværksted, så finder vi tid til at reparere din bil inden for minimum 3 dage. Har du akut brug for et autoværksted, eller er du kørt i stykker et sted, kan du også bruge vores 24/7 tilkaldeservice. Så rykker vi ud med vores mobile autoværksted, der kan klare både store og små reparationer på stedet.

Der er ikke noget værre, end når bilen driller. Har du brug for et autoværksted i en fart, er Auto-Blom det oplagte valg i det syd- og sønderjyske område. Vi finder en tid til reparation af din bil inden for maksimalt 3 arbejdsdage – også selv om vi altid har travlt

Skal vi kontakte dig?

Har du et spørgsmål? Ring til os på 74 48 70 07 – Vi sidder klar til at rådgive dig! Eller udfyld denne formular – så ringer vi dig op.

Vælg Auto-Blom som dit faste autoværksted

Hos Auto-Blom kan vi reparere alle former for køretøjer, lige fra almindelige familiebiler over varevogne og til de helt store lastbiler. Vi reparerer alle mærker, uanset model og årgang – og vi kan hurtigt skaffe reservedele til reparationen fra vores samarbejdspartnere på begge sider af grænsen.

Er du kørt i stykker, har vores autoværksted døgnvagt. Vi kan rykke ud med vores mobile autoværksted og reparere eller afhjælpe skaden på stedet. Vi har 24/7 tilkaldeservice og mobilværkstedet er udstyret med svejseværk og komplet udstyr til produktion af hydraulikslanger. Så vi kan altid hjælpe dig videre, stort set uanset hvad der er gået i stykker.

Uanset om du har brug for et autoværksted til din bil, varevogn, bus eller lastbil? Så kontakt Auto-Blom allerede i dag!

Sådan vil vi gerne huskes!

Har du brug for hjælp,
er vi hurtigt på pletten
– 24 TIMER I DØGNET

Service og reparation af
ALLE BILMÆRKER
– også inden for
garantiperioden

Højtuddannet personale
servicerer alle vognmærker
– STORE SOM SMÅ

BESTIL TID HOS OS NU
til et professionelt tjek
… vi har det rigtige udstyr

Quick links

Serviceeftersyn generelt
Bremseeftersyn
Motor og gearkasse
Dæk og Fælge
Udskiftning af forrude
Service af aircondition

Quick menu

Om os
Medarbejdere
Nyheder
Lad os ringe til dig
Kontakt os


Tinggårdvej 3, Ragebøl
6400 Sønderborg
Telefon 74 48 70 07
info@autoblom.dk