Få foretaget bremseeftersyn hos Auto-Blom i Sønderborg

Med et regelmæssigt bremseeftersyn kan du forlænge levetiden på din bils bremser. Samtidig øger du sikkerheden – ikke bare for dig selv, men også dine passagerer, det gods du kører med og dine medtrafikanter. Hos Auto-Blom i Sønderborg kan du altid bestille en tid til bremseeftersyn inden for maksimalt 3 hverdage. Så kontakt os nu, og book en tid til at efterse bremserne.

Bremserne er på mange måder den vigtigste mekaniske del på din bil. For det er bremserne, der sørger for, at bilen, varevognen, lastbilen eller bussen kan stoppe i tide – også når der sker noget uforudset. Derved kan du undgå ubehagelige og måske ligefrem skæbnesvangre ulykker.

Men som alle andre mekaniske dele på bilen, slides bremserne over tid, ligesom det danske vejr gør sit til at forkorte levetiden og effekten af dine bremser. Især vejsaltet er hårdt ved bremserne, specielt de bagerste bremser. Det er ekstra katastrofalt, fordi det er sjældent, at du bremser så hårdt, at du kan holde de bagerste bremser rene ved hjælp af friktionen i bremserne alene. Derfor er det sjældent slid, der bliver bagbremsernes banemand.

Skal vi foretage bremseservice for dig?

Har du brug for, eller har du spørgsmål til, hvorvidt vi kan foretage bremseeftersyn af netop dit mærke af personbil, varevogn, lastvogn eller bus? Ring til os på 74 48 70 07 – Vi sidder klar til at hjælpe dig! Eller udfyld formularen herunder – så ringer vi dig op.

Få bremseeftersyn til en pris, hvor alle kan være med

Hos Auto-Blom udfører vi et grundigt, professionelt bremseeftersyn på dit køretøj. Vi starter med at undersøge, hvorvidt bremserne overhovedet behøver et eftersyn, samt om du kan klare dig med det, eller bremserne skal udskiftes. Er de for slidte, udskifter vi dem, så snart vi har fået grønt lys til det fra dig.

Trænger bremserne til et bremseeftersyn, skiller vi bremserne ad på hvert hjul efter tur. Derefter renser vi dem og fjerner eventuelt rust. Til sidst smører vi bremserne, og samler dem igen. Skulle det vise sig nødvendigt at udskifte dele i forbindelse med eftersynet, kontakter vi dig også for at få grønt lys.

Få foretaget bremseeftersyn hos Auto-Blom i Sønderborg

Hos Auto-Blom kan vi foretage bremseeftersyn på alle mærker af personvogne, varevogne, lastbiler og busser. Vi servicerer både private, vognmænd, små og store firmaer, samt institutioner.

Samtidig garanterer vi, at du kan få en tid til bremseeftersyn inden for maksimalt tre hverdage. Så kontakt Auto-Blom allerede i dag. Så kan vi få booket dit bremseeftersyn ind i kalenderen.

Sådan vil vi gerne huskes!

Har du brug for hjælp,
er vi hurtigt på pletten
- 24 TIMER I DØGNET

Service og reparation af
ALLE BILMÆRKER
- også inden for
garantiperioden

Højtuddannet personale
servicerer alle vognmærker
- STORE SOM SMÅ

BESTIL TID HOS OS NU
til et professionelt tjek
... vi har det rigtige udstyr


Tinggårdvej 3, Ragebøl
6400 Sønderborg
Telefon 74 48 70 07
info@autoblom.dk

CVR nr. 15478705