Brug for dæk og fælge i Sønderborg

Skal du have skiftet dæk og fælge eller bare en af delene på din bil, varevogn, lastbil eller bus? Så kontakt Auto-Blom i Sønderborg. Vi finder en tid inden for maksimalt 3 arbejdsdage. Så kan du får ordnet dine dæk og fælge, så du kan komme sikkert videre! Kontakt os straks og book en tid!

Skal du sikre det bedst vejgreb og den mest sikre færdsel for din bil, varevogn, lastbil eller bus, skal både dæk og fælge være i orden. Er dækkene først slidt længere ned end lovkravet, lægges der kritiske meter til bremselængden og er der skader eller skævheder på fælgene, risikerer du nemmere at køre galt.

Derfor er det vigtigt at få skiftet dæk i tide og få udbedret fejl på fælgene hurtigt muligt, så du kan køre sikkert videre. Så undgår du samtidigt at bringe passagerer, gods eller medtrafikanter unødigt i fare.

Skal vi ordne dine dæk og fælge i Sønderborg?

Har du brug for, eller har du spørgsmål til dæk og fælge på netop dit mærke af personbil, varevogn, lastvogn eller bus? Ring til os på 74 48 70 07 – Vi sidder klar til at hjælpe dig! Eller udfyld formularen herunder – så ringer vi dig op.

Vi kan skifte dæk og fælge på alle mærker og køretøjer

Hos Auto-Blom kan vi ordne dæk og fælge på alle mærker og modeller af både personbiler, varevogne, lastbiler og busser. Så uanset hvilket transportmiddel du skal have skiftet dæk og fælge på, kan vi klare opgaven for dig.

Vi kan også rykke ud med øjeblikkeligt varsel alle dage 24/7 med vores mobile værksted. Så kan vi hurtigt få skiftet dæk eller fælge, så du kan komme videre. Dæk og fælge har vi enten på lager eller skaffer fra vores samarbejdspartnere på begge sider af grænsen. Uden for normal arbejdstid mod gebyr.

Har du brug for et helt almindeligt dækskift, kan du altid book en tid inden for maksimalt 3 arbejdsdage. Så kan du få skiftet dæk og fælge i en fart. Så kommer du ikke til at køre på ulovlige dæk, fordi der ikke er tid på værkstedet.

Det kan også være, du vil have nye fælge på bilen. F.eks. skifte til smarte alufælge med bedre køreegenskaber. Det kan vi også klare hos Auto-Blom.

Så uanset hvilket behov for dæk og fælge, som du har i Sønderborg eller omegn, kan vi hjælp dig hos Auto-Blom. Kontakt os nu og book dit næste dækskift i dag.

Sådan vil vi gerne huskes!

Har du brug for hjælp,
er vi hurtigt på pletten
- 24 TIMER I DØGNET

Service og reparation af
ALLE BILMÆRKER
- også inden for
garantiperioden

Højtuddannet personale
servicerer alle vognmærker
- STORE SOM SMÅ

BESTIL TID HOS OS NU
til et professionelt tjek
... vi har det rigtige udstyr


Tinggårdvej 3, Ragebøl
6400 Sønderborg
Telefon 74 48 70 07
info@autoblom.dk

CVR nr. 15478705