Behov for et busværksted? – Auto-Blom er altid klar!

Uanset om du kører i stykker med din bus på ruten, eller har brug for at få udført reparation eller service på bussen, kan du regne med Auto-Blom. Vi finder en tid til din bus inden for højst 3 hverdage, eller rykker ud med vores mobile busværksted. Det holder klar 24/7, så du altid er sikret hurtig hjælp, hvis du kører i stykker med din bus i det syd- og sønderjyske område.

Går bussen i stykker, skal den helst repareres så hurtigt som muligt, ligegyldigt om det sker med eller uden passagerer i bussen.

Uanset om reparationen er planlagt, eller behovet for et busværksted opstår akut, er Auto-Blom det rigtige valg, hvis du befinder dig i grænseområdet. Vi tilbyder assistance 24/7 eller finder en ledig tid til din bus inden for maksimalt 3 hverdage.

Auto-Blom – døgnåbent busværksted

Vi kan reparere alle mærker og modeller af busser, lastbiler, varevogne og personbiler hos Auto-Blom. Vi har både det fornødne udstyr til diagnosticering, og kan hurtig skaffe alle nødvendige reservedele fra vores samarbejdspartnere på begge sider af grænsen.

Vi kan reparere busser fra de helt små, og op til de største, dobbeltdækker modeller der findes på markedet – også hvis du får brug for akut hjælp, fordi du kører i stykker med bussen fyldt med passagerer. Vi rykker ud 24/7 med vores mobile busværksted over hele det syd- og sønderjyske område.

Vi har alt nødvendigt udstyr med og kan både svejse og reparere hydraulikslanger på stedet, hvis det er nødvendigt. Så ligegyldigt hvad der er galt med din bus, kan vi hurtigt få dig videre igen – eventuelt med en midlertidig reparation, vi som vi kan færdiggøre på vores busværksted i Sønderborg senere.

Sådan vil vi gerne huskes!

Har du brug for hjælp,
er vi hurtigt på pletten
- 24 TIMER I DØGNET

Service og reparation af
ALLE BILMÆRKER
- også inden for
garantiperioden

Højtuddannet personale
servicerer alle vognmærker
- STORE SOM SMÅ

BESTIL TID HOS OS NU
til et professionelt tjek
... vi har det rigtige udstyr


Tinggårdvej 3, Ragebøl
6400 Sønderborg
Telefon 74 48 70 07
info@autoblom.dk

CVR nr. 15478705