Dækhotel

Et dækhotel er den effektive løsning, hvis du skal have en sikker og god opbevaring af dine vinter- eller sommerdæk. For de fylder meget – især hvis du har en større flåde af biler eller varebiler. Samtidig er det smart at opbevare dine dæk, samme sted som du får dem skiftet. Hos Auto-Blom klarer vi begge dele – og du kan altid få tid til dækskift inden for maksimalt 3 arbejdsdage.

Uanset om du er privat eller erhverv, går du sikket op i, at sikre det bedste vejgreb både sommer og vinter. Det kræver, at du har to sæt dæk til hver enkelt bil eller varevogn. Er du erhverv, kan det nemt kræve en del plads, hele tiden at skulle opbevare det ene sæt dæk – og i en privat garage kan det også være svært at finde plads til.

Lad Auto-Blom være dit dækhotel – og skifte dæk

Selv om du måske har pladsen til at opbevare din dæk, kan der også være andre grunde til, at du bør vælge et dækhotel. For dæk kræver nemlig korrekt opbevaring, for ikke at blive skæve eller at gummiet mister sin smidighed.

Hos Auto-Blom har vi indrettet et særligt lager, der fungerer som dækhotel. Her opbevares alle dæk, så de ikke bliver ødelagte eller kvaliteten og køreegenskaberne bliver forringet. Derved holder dækkene også længere, og kan tåle at køre flere kilometer. Regn med at et sommerdæk, som er opbevaret korrekt, nemt kan køre 100.000 kilometer, mens et vinterdæk typisk kan klare 80.000 kilometer, inden det skal udskiftes – alt efter kørselsmønster og hvor du kører, naturligvis.

Ved at opbevare dine dæk på vores dækhotel, slipper du også for at skulle slæbe dækkene med, når du skal skifte mellem sommer- og vinterdæk og vice versa. Husk: Du kan altid bestille dækskift og få en tid inden for maksimalt 3 arbejdsdage. Det er rart at have i baghånden, især hvis frost og sne sætter ind før end forventet.

Sådan vil vi gerne huskes!

Har du brug for hjælp,
er vi hurtigt på pletten
- 24 TIMER I DØGNET

Service og reparation af
ALLE BILMÆRKER
- også inden for
garantiperioden

Højtuddannet personale
servicerer alle vognmærker
- STORE SOM SMÅ

BESTIL TID HOS OS NU
til et professionelt tjek
... vi har det rigtige udstyr


Tinggårdvej 3, Ragebøl
6400 Sønderborg
Telefon 74 48 70 07
info@autoblom.dk

CVR nr. 15478705