Dækservice

Dækservice i Sønderborg

Er der brug for dækservice i Sønderborg og omegn, kan Auto-Blom klare opgaven, uanset om du skal have skiftet dæk på bilen derhjemme eller sidder med ansvaret for en større flåde af varevogne. Hos os er ingen kunder for små og ingen for store. Book en tid til dækservice inden for maksimalt 3 arbejdsdage!

Skal bilen have det bedste vejgreb, skal dækkene være i orden. Samtidig er der ingen, der har lyst til at vente på, at få foretaget dækservice eller skiftet dæk, når der er behov for det. Det gælder uanset om du er privatperson eller vognmand.

Hurtig, stabil dækservice udført af folk, der er til at stole på, er et must og hos Auto-Blom leverer vi en dækservice, du kan regne med. Vi har det nyeste udstyr og den nyeste viden om dæk – og vi skifter mange dæk. Så vi ved både, hvilke symptomer dækrelaterede problemer giver, og hvilke dæk der passer bedst til dit kørselsbehov.

Lad Auto-Blom stå for dækservice

Vælger du Auto-Blom til at stå for dækservice, er du sikker på, at du altid kan få ordnet dine dæk inden for maksimalt 3 arbejdsdage – også selv om vi har travlt.

Vi kan også rykke ud akut og klare et dækskift, hvis du er punkteret eller oplever andre dækrelaterede problemer. Vores rullende værksted står klar til at rykke ud 24/7, og vi kan klare alt lige fra personbiler til varebiler.

Vi kan også fungere som dækhotel. Vi har indrettet et særligt lager, der giver den helt perfekte opbevaring af dine dæk. Så slipper du for at slæbe dækkene med frem og tilbage, hver gang du skal skifte mellem sommer- og vinterdæk.

Med dækservice fra Auto-Blom er du altid dækket ind!

Sådan vil vi gerne huskes!

Har du brug for hjælp,
er vi hurtigt på pletten
- 24 TIMER I DØGNET

Service og reparation af
ALLE BILMÆRKER
- også inden for
garantiperioden

Højtuddannet personale
servicerer alle vognmærker
- STORE SOM SMÅ

BESTIL TID HOS OS NU
til et professionelt tjek
... vi har det rigtige udstyr


Tinggårdvej 3, Ragebøl
6400 Sønderborg
Telefon 74 48 70 07
info@autoblom.dk

CVR nr. 15478705