Automatgearkasse-skylning forlænger levetiden

En automatgearkasse-skylning er en genvej til bedre gearskift og sikrer dig mod dyre nedbrud og reparationer på automatgearkassen. Samtidig forlænger det levetiden på gearkassen, da snavs og urenheder i gearkasseolien forsvinder ud af gearkassen under skylningen. Bestil tid i dag til en automatgearkasse-skylning inden for maksimalt 3 arbejdsdage hos Auto-Blom

Er der først opstået problemer med automatgearet, kan det hurtigt udvikle sig til en bekostelig affære. Derfor er det en god ide regelmæssigt at få foretaget en automatgearkasse-skylning. Den forlænger levetiden på automatgearet, fordi alle urenheder bliver skyllet ud af gearkassen i processen.

 

Auto-Blom foretager automatgearkasseskylning på alle mærker

Hos Auto-Blom foretager vi skylning af automatgearkassen på alle mærker og modeller – og vi klarer både en skylning af automatgearkassen på en personbil, en varevogn, en lastbil eller en bus. Vi klarer også de særlige DSG-automatgearkasser, som sidder på mange VW-biler med automatgear.

Ved skylningen sender vi 10-20 liter automatgearkasseolie gennem gearkassen, ligesom vi udskifter gearolien på både gearkasse, converter og oliekøler. Derved renses hele gearkassen igennem.

Det fjerner oftest også mange af de småproblemer, som du kan opleve i hverdagen. F.eks. at du skal køre motoren helt ud i omdrejninger, før gearkassen skifter, at der lyder en metallisk lyd ved gearskiftene, samt at der nogle gange opleves en markant forsinkelse i gearskiftet. En skylning kan også fjerne eventuelle bankelyde fra automatgearet, når du holder i tomgang.

Få skyllet automatgearet inden for maksimalt 3 hverdage

Oplever du nogle af disse problemer, bør du straks få serviceret dit automatgear, inden det udvikler sig til en dyr reparation. Hos Auto-Blom finder vi en tid til en automatgearkasse-skylning inden for maksimalt tre hverdage. Så kontakt os med det samme – og spar dyre reparationer på dit automatgear.

Sådan vil vi gerne huskes!

Har du brug for hjælp,
er vi hurtigt på pletten
- 24 TIMER I DØGNET

Service og reparation af
ALLE BILMÆRKER
- også inden for
garantiperioden

Højtuddannet personale
servicerer alle vognmærker
- STORE SOM SMÅ

BESTIL TID HOS OS NU
til et professionelt tjek
... vi har det rigtige udstyr


Tinggårdvej 3, Ragebøl
6400 Sønderborg
Telefon 74 48 70 07
info@autoblom.dk

CVR nr. 15478705