Hydraulik og hydraulikslanger

Driller hydraulikken, eller er der sprunget en hydraulikslange, er det bare med at få det repareret i en fart. Det klarer vi hos Auto-Blom. Vi har 24/7 tilkaldeservice og vores mobilværksted er udstyret med et komplet sæt værktøj til at bygge de hydraulikslanger, du lige står og mangler. Vi kan også foretage større reparationer og omlægning af hydraulikudstyr og finder altid en tid på værkstedet til din bil inden for tre dage.

Hos Auto-Blom er vi selv meget afhængige af hydraulik til vores lifte og meget af vores andet udstyr. Så vi ved om nogen, hvor hjælpeløs du føler dig, hvis først hydraulikken driller.

Få repareret hydraulik og hydraulikslanger hos Auto-Blom

Hos Auto-Blom kan vi reparere alle former for hydraulik, uanset om det sidder på en læsserampe på din varevogn eller skal løfte ladet på din lastbil.

Vi kan også bygge alle former for hydraulikslanger – også til landbrugs- og entreprenørmaskiner. Vi behøver ikke engang at køre hjem på værkstedet. Vores mobile autoværksted er nemlig udstyret med alt, hvad der skal bruges til at bygge lige præcis den hydraulikslange, der afholder dig fra at kommer videre i hverdagen.

Så er der problemer med hydraulik eller hydraulikslanger? Så kontakt Auto-Blom med det samme. Vi rykker ud 24/7, eller finder en tid til reparationer på vores værksted inden for 3 dage.

Sådan vil vi gerne huskes!

Har du brug for hjælp,
er vi hurtigt på pletten
- 24 TIMER I DØGNET

Service og reparation af
ALLE BILMÆRKER
- også inden for
garantiperioden

Højtuddannet personale
servicerer alle vognmærker
- STORE SOM SMÅ

BESTIL TID HOS OS NU
til et professionelt tjek
... vi har det rigtige udstyr


Tinggårdvej 3, Ragebøl
6400 Sønderborg
Telefon 74 48 70 07
info@autoblom.dk

CVR nr. 15478705