Brug for et lastvognsværksted – Auto-Blom står klar!

Har du brug for et lastvognsværksted, finder vi en tid til at reparere din lastbil inden for højst 3 hverdage. Står du med et akut behov, kan du også benytte vores 24/7 tilkaldeservice. Så kommer vi med vores mobile lastvognsværksted, der klarer både små og store reparationer på stedet – så du hurtigt kan komme videre.

Kører du i stå med din lastbil, handler det om at få repareret lastbilen hurtigst muligt. Her er Auto-Blom det naturlige valg i det syd- og sønderjyske område. Vi kan rykke ud akut her og nu eller finde tid til reparation af din lastbil inden for højst 3 hverdage – uanset hvor travlt vi ellers har.

Auto-Blom – døgnåbent lastvognsværksted

Hos Auto-Blom reparerer vi alle former for lastbiler, busser, varevogne og personbiler. På lastbilsiden kan vi klare alt fra de helt små og op til de største lastvogne. Vi kan reparere din lastbil uanset mærke, model, årgang eller opbygning – og reservedelene skaffer vi hurtigt gennem vores faste samarbejdspartnere på hver side af grænsen.

Har du brug for akut hjælp, har vores værksted døgnåbent, ligesom vi har mulighed for at komme ud med vores mobile lastvognsværksted. Så kan vi reparere din lastvogn på stedet eller udbedre skaden, så du har mulighed for at køre videre.

Det gælder også, hvis du skal have repareret en hydraulikslange eller have svejset noget på lastbilen. Vores mobilværksted har nemlig både komplet svejse- og udstyr til produktion af hydraulikslager.

Ligegyldigt hvad problemet er min din lastbil, så ring til Auto-Blom. Vi står klar til at hjælpe dig 24/7.

Sådan vil vi gerne huskes!

Har du brug for hjælp,
er vi hurtigt på pletten
- 24 TIMER I DØGNET

Service og reparation af
ALLE BILMÆRKER
- også inden for
garantiperioden

Højtuddannet personale
servicerer alle vognmærker
- STORE SOM SMÅ

BESTIL TID HOS OS NU
til et professionelt tjek
... vi har det rigtige udstyr


Tinggårdvej 3, Ragebøl
6400 Sønderborg
Telefon 74 48 70 07
info@autoblom.dk

CVR nr. 15478705