Opbygning af specialkonstruktioner

Har du brug for opbygning af specialkonstruktioner på biler, varevogne eller lastbiler, kan det altid betale sig at tage fat i Auto-Blom. Vi kan foretage alle former for opbygninger på vores værksted, ligesom vi også kan være behjælpelige med montage, udskiftning og vedligehold af kraner og andet specialudstyr.

Har du brug for en specialkonstruktion på din bil, varevogn eller lastbil lidt ud over det sædvanlige, er Auto-Blom altid klar til at hjælpe. Vi har foretaget specialopbygning af alt lige fra personvogne over vare- og ladvogne og til store lastbiler og trailere – og jo mere speciel opbygningen skal være, jo sjovere og mere interessant bliver udfordringen for os.

Skal vi stå for opbygning af specialkonstruktioner for dig?

Har du brug for, eller har du spørgsmål til, hvordan vi opbygger specialkonstruktioner på biler, vare- og lastbiler? Ring til os på 74 48 70 07 – Vi sidder klar til at hjælpe dig! Eller udfyld formularen herunder – så ringer vi dig op.

Opbygning kan dække over mange ting

Betegnelsen opbygning kan dække over mange ting inden for autobranchen, lige fra små ændringer i bilens konstruktion og til total ombygning af bilen til en eller anden form for specialanvendelse. Det kan altså være alt lige fra at montere ekstra lygter på bilen og til at ombygge en lastbil totalt, så den kan håndtere en eller anden form for specialtransport.

Hos Auto-Blom har vi prøvet det meste og gennem vores store netværk af samarbejdspartnere, kan vi altid skaffe de specialdele, der passer til netop din bil, vare- eller lastvogn.

Jo mere udfordrende opbygningen er, jo mere spændende bliver den med vores øjne. For opbygningen skal jo laves på sådan en måde, så den kan bruges til noget i praksis i jeres hverdag. Samtidig skal den udføres på en måde, så opbygningen ikke er til fare for færdselssikkerheden, ligesom køretøjet stadig skal være lovligt at køre i, samt kunne gå gennem et syn.

Opbygning fra ide til færdig udførelse

Netop de udfordringer der er ved en opbygning, gør det til en interessant opgave at udføre. Vi kan være med hele vejen, fra din ide skal omsættes til en konstruktionstegning over valg af det rigtige materiel og til selve udførelsen af opbygningen.

Så kontakt Auto-Blom i dag og lad os tage en snak om den opbygningsopgave, du skal have løst. Vi glæder os til at høre fra dig.

Sådan vil vi gerne huskes!

Har du brug for hjælp,
er vi hurtigt på pletten
- 24 TIMER I DØGNET

Service og reparation af
ALLE BILMÆRKER
- også inden for
garantiperioden

Højtuddannet personale
servicerer alle vognmærker
- STORE SOM SMÅ

BESTIL TID HOS OS NU
til et professionelt tjek
... vi har det rigtige udstyr


Tinggårdvej 3, Ragebøl
6400 Sønderborg
Telefon 74 48 70 07
info@autoblom.dk

CVR nr. 15478705