Reparation af motor og gearkasse i Sønderborg

Skal du have repareret motor og gearkasse, skal der helst ikke gå for længe, før du kan få bilen til mekaniker. For jo længere tid du kører med en fejl på gearkasse eller motor, jo større er risikoen for, at der opstår følgeskader. Derfor bør du vælge at køre din bil, varevogn, bus eller lastbil til Auto-Blom i Sønderborg. Vi finder en tid til reparation af gearkasse eller motor inden for maksimalt 3 hverdagen. Så kontakt os straks og book en tid, før der sker flere skader på motor eller gearkasse.

De fleste af os er afhængige af, at vi har en bil med en velfungerende gearkasse eller motor. Det gælder uanset om du er privatperson eller er vognmand med måske mange varevogne, lastbiler eller busser. For er der først opstået en fejl eller beskadiget en del på gearkasse eller motor, følger der hurtig flere reparationer med.

Skal vi reparere motor og gearkasse for dig?

Har du brug for, eller har du spørgsmål til gearkasse eller motor på netop dit mærke af personbil, varevogn, lastvogn eller bus? Ring til os på 74 48 70 07 – Vi sidder klar til at hjælpe dig! Eller udfyld formularen herunder – så ringer vi dig op.

Vi reparerer gearkasse og motor på alle mærker og modeller

Hos Auto-Blom kan vi reparere gearkasse eller motor på alle modeller og mærker inden for personbiler, varevogne, lastbiler og busser. Vi klare alt lige fra de små, populære minibiler til de største sættevognstrækkere på markedet.

Vi er kendt for den gode kvalitet på vores reparationsarbejde og vores store erfaring med alle typer køretøjer. Vi har mulighed for hurtig fremskaffelse af reservedele fra vores samarbejdspartnere på begge sider af grænsen – også uden for normal arbejdstid (dog mod gebyr).

Derudover har du mulighed for akut at tilkalde vores rullende værksted med døgnvagt 24-7. Vi rykker ud med det samme og reparerer gearkasse eller motor, så du kan komme hurtigt videre. Eventuelt foretager vi en midlertidig reparation, så du kan køre videre. Så kan vi færdiggøre reparationen på vores værksted på et senere tidspunkt, når det passer dig.

Så har du behov for reparation af motor og gearkasse i Sønderborg og omegn? Så kontakt Auto-Blom med det samme og få en tid på vores værksted inden for maksimalt 3 hverdage.

Sådan vil vi gerne huskes!

Har du brug for hjælp,
er vi hurtigt på pletten
- 24 TIMER I DØGNET

Service og reparation af
ALLE BILMÆRKER
- også inden for
garantiperioden

Højtuddannet personale
servicerer alle vognmærker
- STORE SOM SMÅ

BESTIL TID HOS OS NU
til et professionelt tjek
... vi har det rigtige udstyr


Tinggårdvej 3, Ragebøl
6400 Sønderborg
Telefon 74 48 70 07
info@autoblom.dk

CVR nr. 15478705