Rudereparation og stenslag i Sønderborg

Har ruden fået et stenslag eller en revne, bør du sørge for at få den repareret hurtigst muligt. Samtidig har synshallerne fået et strengere syn på stenslag og revner, fordi netop forruden i dag udgør en stor del af styrken i bilens karosseri. Hos Auto-Blom kan du få repareret stenslag og foretaget andre rudereparationer inden for maksimalt tre arbejdsdage. Så bliver bilen atter sikker at køre i.

I de fleste moderne biler udgør forruden cirka 25 % af karrosseriets styrke. Derfor er stenslag og revner i ruden ikke bare irriterende at køre med. De er med til at forringe bilens sikkerhed voldsomt. Samtidig risikerer du, at bilens airbag ikke har den samme sikkerhedsmæssige effekt ved en kollision. Den afhænger nemlig meget af, hvorvidt forruden er intakt og ved fuld styrke.

Skal vi klare stenslag og rudereparation for dig?

Har du brug for eller har du spørgsmål til rudereparation og stenslag? Ring til os på 74 48 70 07 – Vi sidder klar til at hjælpe dig! Eller udfyld formularen herunder – så ringer vi dig op.

Større krav til forrudens stand ved syn

Forrudens øgede betydning for bilens sikkerhed har samtidig betydet, at synshallerne har skærpet reglerne for, hvor store revner og stenslag de tolererer.

Har du således stenslag eller revner på over 3 mm i synsfeltet i forruden, får du ikke bilen godkendt ved syn. Det samme gælder, hvis der er revner på over 5 cm eller stenslag med en diameter på mere end 1 cm på hver side af synsfeltet.

Bilen bliver heller ikke godkendt, hvis der er revner på over 15 cm eller stenslag med en diameter på over 3 cm i passagersiden. Så skal ruden udskiftes, før bilen kan godkendes ved det periodiske syn.

Få hurtig tid til rudereparation og stenslag i Sønderborg

Jo længere du venter med at køre til mekaniker, når du har fået et stenslag eller en revne i forruden, jo værre bliver effekten af skaden. For trænger der først vand ind i forruden, risikerer du frostsprængninger i ruden, ligesom rudens styrke svækkes yderligere af vandet.

Heldigvis kan du altid få en tid til rudereparation hos Auto-Blom inden for maksimalt 3 hverdage. Så kan du hurtigt få repareret eller udskiftet forruden, så din bil forsat er lige så sikker at køre i, som før skaden skete.

Sådan vil vi gerne huskes!

Har du brug for hjælp,
er vi hurtigt på pletten
- 24 TIMER I DØGNET

Service og reparation af
ALLE BILMÆRKER
- også inden for
garantiperioden

Højtuddannet personale
servicerer alle vognmærker
- STORE SOM SMÅ

BESTIL TID HOS OS NU
til et professionelt tjek
... vi har det rigtige udstyr


Tinggårdvej 3, Ragebøl
6400 Sønderborg
Telefon 74 48 70 07
info@autoblom.dk

CVR nr. 15478705