Service af aircondition i Sønderborg

Skal du have foretaget service på bilens aircondition i Sønderborg eller omegn, skal du dreje ind til Auto-Blom. Vi finder en tid inden for maksimalt tre hverdagen til at få serviceret airconditionanlægget i din personbil, varevogn, lastbil eller bus. Så kan du atter få et behageligt og sundt indeklima, uanset hvilken type køretøj du kører i.

Din aircondition har brug for regelmæssig service, hvis du skal være sikker på, at den virker mest optimalt og belaster brændstofsøkonomien mindst muligt i din bil, varevogn, lastbil eller bus.

Samtidig undgår du luftgener og dårlig luft, samt får et meget sundere indeklima for både chauffør og eventuell passagerer. Endelig gør regelmæssig vedligeholdelse det også muligt at udbedre fejl og slitage, så du undgår dyre reparationer senere.

Skal vi kontakte dig vedrørende service af aircondition?

Har du et spørgsmål til eller behov for at få foretaget service på din aircondition? Ring til os på 74 48 70 07 – Vi sidder klar til at hjælpe dig! Eller udfyld formularen herunder – så ringer vi dig op.

Auto-Blom foretager service af aircondition på alle mærker, modeller og køretøjer

Hos Auto-Blom i Sønderborg kan vi servicere din aircondition, uanset om den sidder i din personbil, din vare- eller lastvogn eller i en bus. Vi kan tjekke airconditionanlægget på alle mærker og modeller uanset årgang. Vi kan også diagnosticere og udbedre fejl eller reparere din aircondition, hvis den er gået i helt i stykker.

Ved service af aircondition gennemgår vi hele systemet fra A til Z og udskifter alle sliddele. Vi suger også din aircondition tom for gammelt og påfylder helt nyt og rent kølemiddel, så køleevnen bliver optimal igen. Endelig tjekker vi også hele anlægget for slitage, korrosion og om der skulle være gået hul på anlægget nogen steder. Er der gået hul på anlægget, vil tørfilteret oftest være ødelagt og kompressoren være i overhængende fare for at stå af.

Få tid til service af aircondition inden for maksimalt tre arbejdsdage

Hos Auto-Blom behøver du ikke gå og vente længe på at få serviceret din aircondition. Ringer du i dag, finder vi en tid til dig inden for maksimalt tre hverdage. Så kan du hurtigt få tjekket dit airconditionanlæg, så du undgår dyre reparationer og kan køre glad videre i det bedst mulige indeklima.

Sådan vil vi gerne huskes!

Har du brug for hjælp,
er vi hurtigt på pletten
- 24 TIMER I DØGNET

Service og reparation af
ALLE BILMÆRKER
- også inden for
garantiperioden

Højtuddannet personale
servicerer alle vognmærker
- STORE SOM SMÅ

BESTIL TID HOS OS NU
til et professionelt tjek
... vi har det rigtige udstyr


Tinggårdvej 3, Ragebøl
6400 Sønderborg
Telefon 74 48 70 07
info@autoblom.dk

CVR nr. 15478705