Få foretaget dit serviceeftersyn hos Auto-Blom i Sønderborg

Du kan spare mange penge ved at flytte dit serviceeftersyn fra den autoriserede forhandler og over til et uafhængigt værksted som f.eks. Auto-Blom i Sønderborg. Så uanset hvilket mærke eller om det er en almindelig personbil, varevogn, lastbil eller bus, der skal foretages serviceeftersyn på, kan det betale sig at bestille tid til serviceeftersyn hos os. Husk: Du kan altid få en tid til serviceeftersyn inden for maksimalt 3 hverdage hos Auto-Blom

I dag er det ikke et krav, at dine serviceeftersyn skal foretages på et autoriseret forhandlerværksted, for at du kan beholde din garanti på bilen. Serviceeftersyn kan foretages af alle værksteder, der har det nødvendige udstyr til dit mærke. Det drejer sig ikke så meget om værktøjet, men mere om, hvorvidt værkstedet har de rigtige programmer til at kommunikere med bilens computer.

Skal vi foretage serviceeftersyn for dig?

Har du brug for, eller har du spørgsmål til, hvorvidt vi kan foretage serviceeftersyn af netop dit mærke af personbil, varevogn, lastvogn eller bus? Ring til os på 74 48 70 07 – Vi sidder klar til at hjælpe dig! Eller udfyld formularen herunder – så ringer vi dig op.

Vi foretager serviceeftersyn på alt

Hos Auto-Blom har vi det fornødne udstyr til at foretage serviceeftersyn på stort set alle mærker og modeller af personvogne, varevogne, lastbiler og busser. Så næsten uanset hvad du skal have foretaget serviceeftersyn på, kan vi foretage det – og finde ud af, hvad der helt præcist skal kontrolleres ved den aktuelle kilometerstand.

Har du en større vognpark, kan du også indgå en fast aftale med os om serviceeftersyn af alle dine køretøjer. Så kan vi planlægge de forskellige serviceeftersyn, så de kan lægges der, hvor du bedst kan undvære det pågældende køretøj.

Vi foretager naturligvis også serviceeftersyn på almindelige personbiler for privatpersoner. For hos Auto-Blom servicerer vi alle, både private, små og store firmaer, samt offentlige institutioner.

Så kontakt Auto-Blom i dag. Så finder vi tid til dit serviceeftersyn inden for maksimalt 3 hverdage.

Sådan vil vi gerne huskes!

Har du brug for hjælp,
er vi hurtigt på pletten
- 24 TIMER I DØGNET

Service og reparation af
ALLE BILMÆRKER
- også inden for
garantiperioden

Højtuddannet personale
servicerer alle vognmærker
- STORE SOM SMÅ

BESTIL TID HOS OS NU
til et professionelt tjek
... vi har det rigtige udstyr


Tinggårdvej 3, Ragebøl
6400 Sønderborg
Telefon 74 48 70 07
info@autoblom.dk

CVR nr. 15478705