Udskiftning af forrude i Sønderborg

Har du fået en revne eller et stenslag i forruden, vil du oftest være nødt til at få udskiftet forruden, før bilen kan gå gennem et syn. Samtidig øger du risikoen for at komme alvorligt til skade, hvis du kører galt. For i de fleste biler i dag udgør forruden omkring en fjerdedel af karrosseriets styrke. Hos Auto-Blom i Sønderborg kan du få udskiftet forruden inden for maksimalt 3 arbejdsdage. Så kan du atter køre sikkert i din bil. Book tid allerede i dag!

Skal bilen snart til syn og har den fået en revne eller et stenslag i forruden? Så skal du højst sandsynligvis have udskiftet forruden, før bilen kan klare et syn. For i dag ser synshallerne med en anden strenghed på fejl i forruden, netop fordi den udgør så stor en del af karrosseriets styrke. Desuden betyder en beskadiget forrude, at bilens airbag ikke har samme sikkerhedsmæssige effekt ved en kollision.

Endelig er der også irriterende at køre rundt med et stenslag eller en revne i ruden. Især hvis den sidder lige i synsfeltet. Det kan føre til en dårligere kørestilling, fordi du skal sidde og kigge uden om revnen eller stenslaget. Det kan medføre gener i både nakke og ryggen, hvis du skal køre over længere afstande.

Skal vi udskifte forruden for dig?

Har du brug for eller har du spørgsmål til udskiftning af forruden? Ring til os på 74 48 70 07 – Vi sidder klar til at hjælpe dig! Eller udfyld formularen herunder – så ringer vi dig op.

Hvornår skal forruden udskiftes?

Skal du til syn, er der klare regler for, hvornår forruden skal udskiftes. Reglerne tager udgangspunkt i stenslaget eller revnens placering i forruden, samt størrelsen eller omfanget af disse.

Har du stenslag eller revner på over 3 mm placeret lige i synsfeltet i forruden, kan bilen ikke godkendes. Tilsvarende bliver du bedt om at stille til omsyn, hvis der er revner på over 5 cm eller stenslag med en diameter på mere end 1 cm på hver side lige ved siden af synsfeltet.

Det samme er tilfældet, hvis du har revner på over 15 cm eller stenslag med en diameter på over 3 cm i passagersiden. I alle tre tilfælde skal ruden udskiftes, før bilen kan gå igennem det næste periodiske syn.

Du skal ikke vendte med at få udskiftet forruden

Har du først fået et stenslag eller en revne i forruden, skal du ikke vente med at få forruden udskiftet. Nogle stenslag kan tilmed repareres, hvis du kommer i tide. Men venter du, risikerer du nemt at både stenslag og revner breder sig – og er det vinter, risikerer du, at ruden frostspringer, fordi der trænger vand ind i stenslaget eller revnen i ruden.

Så derfor er det med at få reageret, lige så snart din forrude har fået et stenslag eller er begyndt at revne. Her er det ekstra godt, at du altid er sikker på at kunne få en tid hos Auto-Blom inden for maksimalt 3 hverdage. Så kan du hurtigt få repareret eller udskiftet forruden, så bilen atter bliver lige så sikker at køre i, som den var, før ruden revnede eller den famøse sten røg op på forruden.

Sådan vil vi gerne huskes!

Har du brug for hjælp,
er vi hurtigt på pletten
- 24 TIMER I DØGNET

Service og reparation af
ALLE BILMÆRKER
- også inden for
garantiperioden

Højtuddannet personale
servicerer alle vognmærker
- STORE SOM SMÅ

BESTIL TID HOS OS NU
til et professionelt tjek
... vi har det rigtige udstyr


Tinggårdvej 3, Ragebøl
6400 Sønderborg
Telefon 74 48 70 07
info@autoblom.dk

CVR nr. 15478705