Behov for et varevognsværksted?
Vi står klar hos Auto-Blom!

Et godt varevognsværksted er guld værd, når du skal holde din varevogn kørende. Hos Auto-Blom er du altid sikker på, at du kan få tid til reparation af din varevogn inden for højst 3 hverdage. Samtidig kan du gøre brug af vores 24/7-tilkaldeservice, hvis du får akutte problemer med varevognen. Med vores mobile varevognsværksted få vi dig hurtigt videre!

Uanset om du har en enkelt eller en hel flåde af varevogne, er det vigtigt, at de kan blive repareret hurtigt og effektivt, hvis de skulle gå i stykker. Bor du i det syd- og sønderjyske område, er Auto-Blom derfor et godt valg. Vi kan reparere alle mærker, modeller og størrelser af varevogne, og vi kan altid finde plads til din varevogn på værkstedet inden for maksimalt 3 hverdage.

Auto-Blom – døgnåbent varevognsværksted

Vi kan også rykke ud til dig, hvis du pludselig får problemer med din varevogn på turen – uanset hvornår på døgnet, problemerne opstår. Vores 24/7 døgnservice sidder klar til at rykke ud, så snart du har brug for assistance. Vi kører over hele Syd- og Sønderjylland med base i Padborg.

Vores mobile varevognsværksted indeholder alt, hvad vi skal bruge, for at få dig hurtigt videre. Vi har alt nødvendigt værktøj og udstyr med. Vi kan også svejse og reparere hydraulikslanger, ligesom vi kan skaffe reservedele hurtigt døgnet rundt fra vores samarbejdspartnere på begge sider af grænsen.

Så uanset hvilet mærke, hvilken model eller hvilken størrelse varevogn, du kører I, har vi alt, hvad der skal til, for at få dig videre på din rute. Skulle det være nødvendigt, kan vi altid færdiggøre en midlertidig reparation på vores varevognsværksted inden for normal åbningstid.

Sådan vil vi gerne huskes!

Har du brug for hjælp,
er vi hurtigt på pletten
- 24 TIMER I DØGNET

Service og reparation af
ALLE BILMÆRKER
- også inden for
garantiperioden

Højtuddannet personale
servicerer alle vognmærker
- STORE SOM SMÅ

BESTIL TID HOS OS NU
til et professionelt tjek
... vi har det rigtige udstyr


Tinggårdvej 3, Ragebøl
6400 Sønderborg
Telefon 74 48 70 07
info@autoblom.dk

CVR nr. 15478705